Cennik

Torty artystyczne to przede wszystkich ogromna różnorodność, ograniczona praktycznie jedynie wyobraźnią naszą oraz Klientów, dlatego ceny naszych tortów różnią się w zależności od wielkości tortu oraz trudności i pracochłonności projektu. Przygotowanie starannych i dopracowanych tortów, które zachwycą zarówno oko obdarowanej osoby, jak i podniebienie zajmuje niejednokrotnie kilkanaście lub więcej godzin pracy, dlatego głównie tym kryterium kierujemy się wyceniając poszczególne torty.

Ceny tortów

• Torty bez masy cukrowej, np. drip cake (ze spływającą czekoladą w różnych wersjach kolorystycznych, dekorowane słodyczami, żywymi kwiatami lub ozdobami z masy cukrowej): od 120 zł za najmniejszy rozmiar tortu

• Torty dekorowane masą cukrową: od 160 zł za najmniejszy rozmiar tortu

• Torty ślubne: od 10 zł za porcję

Poszczególne rozmiary tortów różnią się między sobą ceną o ok. 20-30 zł.
Ze względu na dużą różnorodność projektów każdy tort jest wyceniany indywidualnie.


Wielkości tortów i ich przybliżone wagi

• < 10 porcji – średnica 16 cm – 1.7 - ­2.3 kg
• 10-­15 porcji – średnica 21 cm – 2.3 - ­3.0 kg
• 15­-20 porcji – średnica 24 cm – 3.3 - ­4.0 kg
• 20-­25 porcji – średnica 26 cm – 3.7 ­- 4.5 kg
• > 25 porcji – torty piętrowe


Szczegóły dotyczące zamówień

Optymalny czas składania zamówień to ok. 2-3 tygodnie przed odbiorem
W przypadku tortów ślubnych – ok. 2-3 miesiące przed uroczystością

Poniżej 7 dni przed terminem odbioru zamówień nie przyjmujemy (tylko w wyjątkowych przypadkach).
Liczba zamówień, które możemy przyjąć jest ograniczona.

Potwierdzeniem złożenia zamówienia jest wpłata bezzwrotnego zadatku – gotówką w naszej pracowni lub przelewem na konto.

Numer konta: 42 1050 1399 1000 0092 2543 1775